Terraveen Forzato combinatie 67x67 Prachtweekend tijdens het Pinkstertoernooi in Odiliapeel

Pinkstertoernooi400x400


Het jaarlijkse TFC Pinkstertoernooi keert terug op 19 en 20 mei dit jaar.

Odiliapeel – 19 en 20 mei, tijdens Pinksteren, is het weer zo ver: Het TFC Pinkstertoernooi. Dit tweedaagse volleybaltoernooi in Odiliapeel is een feest voor de hele familie. Van jeugdspelers tot oudgedienden en van professionals tot amateurs: iedereen is welkom in het gastvrije Odiliapeel.

 

Net als in voorgaande jaren keert het Pinkstertoernooi ook dit jaar terug naar Odiliapeel. Op het sportpark van het gastvrije dorp liggen op 19 en 20 mei de volleybalvelden klaar om bespeeld te worden. Hierop worden op zaterdag 3x3 en zondag 6x6 wedstrijden gespeeld. Voor de jeugd organiseert de toernooicommissie wedstrijden in de vorm van smashbal.

Naast het volleybal biedt het TFC-Pinkstertoernooi ook genoeg andere activiteiten, zoals diverse toestellen en activiteiten voor de allerkleinste. Op de zaterdag zal er ook een groot Smashbaltoernooi voor kinderen van plaatsvinden.

Meer informatie over het toernooi en het inschrijven staat op www.terraforza.nl, onder het kopje toernooien/TFC Pinkstertoernooi.

Mocht u meer vragen hebben, neem dan contact op met:

De toernooicommissie V.C. Terraveen-Forzato combinatie:
E-mail: toernooicommissietfc@gmail.com