Logo Koningklijke Luchtmacht Luchtmachtdagen 2019

 

In 2019 zijn de Luchtmachtdagen op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni, op Vliegbasis Volkel. Tijdens deze dagen ziet u onder meer demonstraties met Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen en een static show met vliegtuigen op de grond. Zoals altijd is het evenement gratis toegankelijk voor jong en oud. Het thema van deze Luchtmachtdagen is "Wij zijn de luchtmacht".

Wat zijn de openingstijden?
Het publieksterrein van de Luchtmachtdagen is op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni vanaf 8.00 uur tot 18.00 uur geopend.

De vliegshow begint op beide dagen ongeveer om 9.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

luchtmachtdagen

 

Wat is de toegangsprijs?
De toegang tot het terrein van de Luchtmachtdagen is gratis.

Het parkeren van uw voertuig kost € 5 , € 8 of € 10. Afhankelijk van de parkeerplaats waar u parkeert. Het parkeren van motoren kost € 5. 

 

Wat moet ik meenemen?
Contant geld. Op het terrein is geen geldautomaat aanwezig. Producten en consumptiemunten kunt u wel met pin betalen, maar toch raden wij u aan om voldoende contant geld mee te nemen.
Voor de vliegshow kunt u het beste goede gehoorbescherming/oordopjes dragen. Hier moet u zelf voor zorgen.
Houd de actuele weersverwachting in de gaten en pas de kleding daarop aan:

Is er een tassencontrole?
U tas wordt gecontroleerd. Het is verboden om wapens of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden mee het terrein op te nemen. Glazen voorwerpen zijn ook niet toegestaan. Het kan daarnaast ook zijn dat u preventief wordt gefouilleerd, om uw en onze veiligheid te waarborgen.

Luchtmachtdagen App
De Koninklijke Landmacht heeft een eigen applicatie laten ontwikkelen waarmee je gedurende je bezoek continu het laatste nieuws en programma kunt raadplegen. Het kan namelijk voorkomen dat het programma gedurende de dag nog wordt gewijzigd. De Luchtmachtdagen App is helemaal gratis en verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Op de Luchtmachtdagen App zie je behalve het programma ook informatie over de plattegrond, openingstijden, bereikbaarheid, enzovoorts.

Meer informatie over het programma, de faciliteiten, de bereikbaarheid en het het parkeren vind je op 

https://www.defensie.nl/onderwerpen/luchtmachtdagen

https://www.facebook.com/Luchtmachtdagen2019/

 

Bron https://www.defensie.nl/onderwerpen/luchtmachtdagen