Beste bezoeker,

U bent niet ingelogd, dit houdt in dat u niet kunt reageren of posten op ons forum, en dat u geen afgeschermde content kunt bekijken.

Logo OVO 76x67Telefoonboekje

Aan de inwoners van Odiliapeel

Het is nu alweer 5 jaar geleden dat het telefoonboekje van Odiliapeel is uitgebracht door onze ondernemersvereniging.
Ondanks het digitale tijdperk kunnen we zeggen dat het telefoonboekje in zijn huidige compacte vorm nog altijd bijzonder populair is en dat deze nog veel geraadpleegd word.

Daarom is Ondernemersvereniging Odiliapeel weer druk bezig om het boekje te actualiseren en deze rond de kerstperiode weer aan de inwoners van Odiliapeel te verstrekken
De gegevens die voor dit nieuw exemplaar worden gebruikt zijn de gegevens zoals die in de KPN telefoongids staan vermeld.

Mocht het zijn dat u niet in deze gids staat en u wel in het telefoonboekje van  Odiliapeel vermeld wilt worden, bieden wij u de mogelijkheid om dit aan ons door te geven.

Om misverstanden te voorkomen is het raadzaam altijd uw actuele gegevens aan ons door te geven. U bent dan zeker dat u correct in het boekje staat.

Vermeldt duidelijk voorletters, achternaam, adres, postcode en telefoonnummer  
Dit nummer kan van een mobiel of van een vaste aansluiting zijn.

maar let op: maximaal 1 telefoonnummer per woonadres.

Het doorgeven van deze gegevens hebben wij graag per voorkeur via mail naar het adres telefoonboekje@odiliapeel.com
Deze gegevens kunt u tot 31 oktober doorgeven, daarna kunnen wij deze helaas niet meer verwerken.

De Ondernemersvereniging Odiliapeel beslist over de inhoud van het telefoonboekje en draagt verder geen verantwoording voor de juistheid van de overgenomen gegevens .

Het telefoonboekje zal verspreid worden onder de inwoners van Odiliapeel en zal digitaal op www.Odiliapeel.com te raadplegen zijn.

Voor vragen kunt u terecht op OVO@Odiliapeel.com

Met vriendelijke groet, Ondernemers vereniging Odiliapeel